Pevec Osijek katalog

Pevec Osijek katalog

Detalje za Pevec Osijek katalog donosimo niže u nastavku

Pevec Osijek

Pevec Osijek


Kompanija Pevec trenutno nema posebno izdanje kataloga za svoj prodajni centar u osijeku, tako da sve Pevec Osijek katalog artikle možete pronaći u zajedničkom, jedinstvenom Pevec katalogu koji Pevec izdaje za sve svoje prodajne centre zajedno. S obzirom na to vrlo lako možete, na linku niže u nastavku prelistati aktualni Pevec katalog i potpuno isti proizvodi također možete nabaviti i u osiječkom prodajnom centru tvrtke Pevec.

Isto kao i putem on-line-a Pevec Osijek katalog a, moglo bi se i reći, Pevec jedinstveni katalog dostupan je svim posjetiteljima također i odmah na samom ulazu u prodajnu jedinicu u osijeku, a kako bi što lakše i jednostavnije našli centar i snašli se u njemu osim samog linka na internet izdanje Pevec kataloga donosimo i sve bitnije informacije o Pevec prodajnom centru u osijeku.

Osječki centar Pevec smješten je u zapadnom dijelu grada na adresi: Svilajska ulica broj 35. Ovaj centar, u srcu Slavonije, otvoren je za kupce i posjetitelje tokom ožujka 2010 godine. Ukupne površine s preko devet tisuća metara četvornih nalazi se preko šest stotina parkirnih mjesta uz cjelokupan Pevec prodajni asortiman. U ovom Pevec prodajnom centru na usluzi su vam preko šesdeset stručnih i ljubaznih djelatnika, a kao i u zadarskom i riječkom Pevec centru i u osiječkom možete pronaći specijalne usluge toniranja i miješanja boja, kao i dostavu kupljenih proizvoda, montažu bicikla, vrtne mehanizacije i sl. Predahnuti na trenutak od kupnje možete u caffe baru koji se nalazi u sklopu ovog prodajnog centra.

Pevec Osijek prodajni centar možete posjetiti unutar redovnog radnog vremena koje je radnim danima, što uključuje i subotu od osam satu do dvadeset i jedan sat, dok nedjeljom ovaj Pevec prodajni centar nije otvoren.

Aktivni Pevec Osijek katalog ili jedinstveni Pevec katalog potražite na ovom linku: Pevec Osijek katalog

Dolazno:

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>